Etsy-ostoksia

27/04/2010 at 9:30 7 kommenttia

Koska harrastan nettishoppailua välillä luvattoman paljon, voisin varmaan silloin tällöin täälläkin vilauttaa joitakin hankintojani :D Monien Etsyn myyjien ihania luomuksia olen ihastellut jo pitkään, mutta vasta muutama viikko sitten sorruin ensimmäistä kertaa tilaamaan jotain sitä kautta.

Asumme kaksiossa, joten asunnossamme ei ole erikseen lastenhuonetta, vaan pikkuneidin pinnis ja hoitopöytä on tungettu ennestäänkin ahtaaseen makuuhuoneeseen. Halusin pinniksen yläpuolelle jotain pirteää koristusta, joka vähän yhdistäisi vauvanurkkauksen värityksen (valkoista, vaaleanpunaista, vihreää) muun makkarin värimaailmaan (tummanruskeaa, valkoista). Ainakin Apartment Therapyssa olin törmännyt somiin paperisiin kattoon ripustettuihin pomeihin, joita useammallakin Etsy-myyjällä on tarjolla. Koska hinta ei ollut päätähuimaava (viiden satsi parisen kymppiä postikuluineen), ajattelin kokeilla miltä ne meillä näyttäisivät. PomLove näyttää olevan suosittu kauppa ja toimitusajat sen mukaiset, tarkalleen kuukausi meni tilauksen tekemisestä siihen, että paketti saapui postilaatikkoon.

Tässä pomit paikoilleen ripustettuina pikkuneidin pinnasängyn yläpuolella. Myyjä kyllä kertoo sivuillaan, että pomit pitää itse ”avata” (ne toimitetaan valmiiksi leikattuina ja taiteltuina paperinippuina), mutta yllätyin silti siitä, miten hankalaa ja aikaavievää oli avata ne mahdollisimman tasaisesti. Tai sitten olin vaan rähmäkäpälä enkä oikein osannut :P En saanut niistä yhtä siistin näköisiä kuin myyjän mallikuvissa, mutta aika söpöjä ne ovat silti. Tykkään :)

Toinen ostokseni oli Bonbi Forestin valmistama kaulahuivi. Mun tämän kevään väri-ihastukset vaatteissa ovat harmaa ja sitruunankeltainen, ja kun tässä huivissa noihin väreihin yhdistyy vielä hauska pöllökuvio (pöllöt on pop!) niin eikun vaan tilausta menemään :D Toimitus oli hurjan nopea, huivi tuli Englannista parissa päivässä kirjattuna kirjeenä.

About these ads

Entry filed under: Home Sweet Home. Tags: .

Ensimmäinen kuukausi Pienen juhla

7 kommenttia Add your own

 • 1. baula  |  27/04/2010 10:22

  Voi vitsi miten kiva idea noi pomit. :) Näyttää hurjan hyvälle ja onpahan vauvelillakin kateltavaa. Ja nami huivi!!

  Vastaa
 • 2. Hipsu  |  27/04/2010 14:18

  Ihanat pomit ja kiva huivi :). Minäkin pidän pöllöistä ja toinen ihastukseni on kärpässienet.
  Millaiset toimituskulut näillä pomeilla oli ja minkä hintaisia itse pomit olivat kappale? Minäkin voisin harkita tilaavani muutaman pomin neidin huoneeseen. Mutta pysyisköhän noi meillä ehjänä kun pikkuherra on niin kova heittelemään tavaroita kohti kattoa…

  Vastaa
 • 3. Laurana  |  27/04/2010 16:08

  Hipsu: Tilasin sellaisen viiden pomin setin (kaksi isoa, kaksi keskikokoista ja yksi pieni, värit valitsin itse). Setti maksoi 22 dollaria ja postikulut 10 dollaria, eli yhteensä noin 24 euroa tämänhetkisellä valuuttakurssilla.

  Vastaa
 • 4. xing  |  27/04/2010 17:51

  Ihania minunkin mielestäni ja etsy on paras <3 Minulla on kirjanmerkeissä tällaiset ohjeet, joita voisi joskus kokeilla (siis huom. en tarkoita, että vastasyntyneen kanssa pitäisi itse värkätä tällaisia, mutta jos joku haluaa joskus kokeilla): http://www.marthastewartweddings.com/article/pom-poms-and-luminarias.

  Vastaa
 • 5. Veeruliiru  |  04/05/2010 10:47

  Oi miten herkullisen näköisiä ostoksia…

  Vastaa
 • 6. shys  |  05/05/2010 23:13

  Loistava vaihtoehto jollekin mobilelle (ei sillä että meillä olis edes semmosta…) Mitenkäs se arki on nyt käyntiin lähtenyt?
  (on muuten söpööööö! aivan ihastuttava pieni neiti!)

  Vastaa
 • 7. Pikkuneidin valtakunta « Life Thru a Lens  |  26/11/2011 15:20

  [...] niskasta kiinni ja avasin kolme kuukautta (!) kaapin perukoilla nököttäneet paperipomit. Kuten viimeksikin, pomit toimitti PomLove. Pallukat siis tulevat sellaisina taiteltuina silkkipaperinippuina, jotka [...]

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

The proper way of eating porridge. Today it felt like autumn 🍃 I took loads of pictures of L playing at the backyard and eating tomatoes from our tiny vegetable garden, wearing his new bright yellow (surprising color choice? ;)) wind jacket. Browsing through the photos, that's #widn. Thanks for asking @haaikie :) "I'm sorry I hit you, Lenni." :: Phew, it definitely has been one of those days... I'm so glad that both kids are asleep now and I have a few ours to rest and gather strenght for another round 😁😴 Just me and this little rascal today 💛
stats for wordpress

%d bloggers like this: