Sisustushaaveilua

20/02/2011 at 22:09 9 kommenttia

Sisustushaaveilu on mukavaa puuhaa. Varsinkin silloin, kun tietää pian pääsevänsä laittamaan uutta kotia. Hintalappu rajoittaa yleensä aika tehokkaasti näiden haaveiden toteuttamista, mutta saahan sitä silti suunnitella ja ihastella :D

Esimerkiksi tällaiset miellyttävät mun silmää tällä hetkellä. Selkeälinjaista, raikasta, leikkimielistä. En valinnut tähän mitään ihan järjettömän hintaisia juttuja, halvin näistä irtoaa parilla kympillä eikä yksikään maksa yli kahtasataa euroa. Jokin tai joitakin näistä olisi oikeastikin toiveissa hankkia sitten uuteen kotiin. Mitäs muut tykkäätte, onko jokin näistä myös teidän mieleen? Millaisia sisustusjuttuja teidän toivelistalla on?

Näistä kuvista taitaa myös aika hyvin huomata, mihin väreihin olen tykästynyt :D Rakentajalle piti jo ilmoittaa meidän tulevan asunnon sisäseinien värit, ja valittiin valkoisen ja harmaan piristäjiksi myös ripaus keltaista ja pinkkiä <3 Sopivan keltaisen sävyn valinta oli hirmu vaikeaa niistä pienistä värilastuista, mutta jos sävy ei satukaan olemaan mieleinen niin vedetään sitten vaan uusi maalikerros päälle. Askartelu-/työhuoneeseen tulee samaa pinkkiä kuin mun entisessä skräppäyskopperossa :)

Kuvat: Finnish Design Shop, Kartell, Massive, Ikea

About these ads

Entry filed under: Home Sweet Home. Tags: .

Project Life – viikot 2-4 Project Life – viikot 5-7

9 kommenttia Add your own

 • 1. Kaisuliina  |  20/02/2011 22:17

  Tuo linnunpönttö lamppu on ihana. Jotain tuollaista haluaisin tytön huoneeseen…
  Tuollainen ”vetoketjupullo” meiltä löytyykin punaisena. :) Myös keltaisen ja harmaan yhdistäminen viehättää. Meillä vaan ei kodissa ole missään huoneessa niin väritöntä että voisin sellaista yhdistelmää käyttää.
  Ihania sisustushetkiä!

  Vastaa
 • 2. Ellis  |  20/02/2011 22:48

  Vuosikausia K-raudassa työskennelleenä voisin kuvitella että keltaisen ja harmaan liitto tökkii, mutta ei. Siinä vain on sitä jotakin. Meiltäkin löytyy mustaa, valkoista ja harmaata, ja sitten on yhsi seinä pistaasia ja yksi pitkä fuksiaa. Eli kyllä, tykkään, ihania juttuja! :)

  Tuskin maltan odottaa että näkee kuvia teidän uudesta kodista!

  Vastaa
 • 3. kottarainen  |  21/02/2011 0:05

  Tosi monikin noista on itseasiassa miellyttänyt omaakin silmää. Eniten kuitenkin haaveilen noista rytistellyistä paperikoreista! Silkkaa rakkautta joskin kuitenkin vähän turhan tyyriitä. :/

  Vastaa
 • 4. Marika  |  21/02/2011 8:51

  Suunnittelu on mukavaa :)

  Omaa silmää viehättää eniten tuo keltainen valaisin vassemmassa yläkulmassa :)

  Vastaa
 • 5. elinarsku.  |  21/02/2011 12:08

  nam nam nam! mua ihastutti toi paperikori <3 ja linnunpönttövalaisin. block-valaisin on ollut mun "sitten joskus" listalla jo monta vuotta ja toi oikean yläkulman lamppu miellyttää kans kovasti mun silmää. väreistä tykkään kans kovasti! mäkin odotan kuvia teidän kodista.

  Vastaa
 • 6. Veeruliiru  |  21/02/2011 13:42

  No miellyttää, monikin juttu, mutta erityisesti tuo sun valkkaama värimaailma! <3
  Olis niin kiva hannkia kaikkea uutta ja upeaa, jos ei tosiaan tarttis välittää niistä hintalapuista…
  Meillä kului lähes koko viikonloppua rautakauppoja yms. kierrellessä ja katsastamassa tarjontaa ja nyt on hirveä valinnanvaikeus päällä… HUoh! Ihanaa ja ahdistavaa, kaikkea samalla kertaa!

  Vastaa
 • 7. Hipsu  |  21/02/2011 14:38

  Mua miellyttää valkoinen, harmaa, musta ja yksi tietty keltaisen sävy. Niitä haluisin meille, höystettynä joillain design tuotteilla joita tässä postauksessakin on :). Jotain sellaista loft tyyppistä, valkoisin seinin ja lattioin, harmain ja keltaisin tehostevärein, metalleineen ihastelen. Meillä on kuitenkin vielä ruskea kausi kotona näkyvissa, koska edellinen sisustuskauteni oli toooooosi pitkään kokopuisia tummanruskeita kalusteita ja tekstiilien väreissä samaa tummaa ruskeaa myös.
  Haluisin tilalle korkeakiiltoista valkoista, harmaan sohvan, ripauksen mustaa ja keltaista. Harmillisesti se sama juttu rajoittaa tätä kalustuksen täydellistä vaihtamista. Ehkä tv taso ja sohvapöytä jossain vaiheessa vaihtuvat korkeakiiltoisiin valkoisiin ja kermanvärisen ison divaanin voisin verhoilla itse harmaaksi, kunhan jostain saisin edullisesti kestävää verhoilukangasta joka ihan suunniteltu sohvalle, sitä kun tarvitaan ainakin 10 metriä tuohon.

  Vastaa
 • 8. Riikka  |  21/02/2011 16:33

  Musta-valkoiseen kotiimme on mystisesti alkanut ilmestyä keltaista taas näin keväällä. Talvella mennään ihan mustavalkoskaalalla, mutta keväisin alkaa värit innostaa.

  Vastaa
 • 9. Laurana  |  10/03/2011 16:03

  Kaisuliina: Minustakin tuo Eelovin Lintukoto on tosi kiva, samanaikaisesti hauska ja tyylikäs :) Olen vähän arponut keltaisen ja valkoisen välillä, ehkä ottaisin valkoisen… Vaiko sittenkin keltaisen? :P

  Ellis: Mua kiinnostaisi myös nähdä tuoreita kuvia teidän ihanasta kodista, vinkvink! :D

  kottarainen: Tuo paperikorissa tosiaankin on ideaa, huippuhieno <3

  Marika: Pitää myöntää, että sorruin jo tilaamaan tuon keltaisen Unfold-lampun :D Toimitus harmi kyllä viivästyy huhtikuulle, ilmeisesti jotain ongelmia tuotannossa :/

  elinarsku: Jotkut kuulemma karsastavat Blockia siksi, että "kaikilla" on sellainen. Musta se on tosi kiva valaisin, ihan sama kuinka monella muulla on samanlainen… Luultavasti jossain vaiheessa meillekin tulee oma Block.

  Veeruliiru: Tsemppiä kodin sisustusvalintoihin! Tiedän niin hyvin tuon ihanuuden ja ahdistavuuden :D

  Hipsu: Meillä on myös kotona aika paljon tummanruskeaa, ja nyt kaipaan vaihtelua. Meidän olohuoneen ruskeista huonekaluista olen kyllä tykännyt kovasti, mutta toiveissa olisi saada ne muuton yhteydessä myytyä pois ja hankkia tilalle jotain raikkaampaa ja kevyempää.

  Riikka: Mä olen niin ”väri-ihminen”, että vaikka ihastelen muiden mustavalkoisia sisustuksia niin en itse osaisi olla lisäämättä kotiini kirkkaita värejä mustan ja valkoisen kavereiksi :D

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

Superpeanuts, leopards, apples and My Little Ponies. Sunday stroll. chubby legs + skin tight leggings = such a killer combination 👌😄 Thanks for the tag cool mama @the_smillie_burrage 💛 This is my #fromthecuttingroomfloor from last week :) Would you like to share yours @kaitlyntru @thefranklife_ @pinjacolada?
stats for wordpress

%d bloggers like this: