Nurinkurista

22/09/2011 at 14:15 10 kommenttia

Joku saattoi jo aikaisemmassa postauksessani kiinnittää huomiota ikkunan edessä roikkuvaan vähän vinksahtaneen näköiseen viherkasviviritelmään. Kyseessä on Boskken Sky Planter -amppeli. Muistan jo joskus viime vuonna nähneeni jossain kuvia näistä ja ihastuneeni veikeään ideaan. Kivannäköisiä, moderniin sisustukseen sopivia kukka-amppeleita kun ei juurikaan ole tarjolla. Äskettäin sitten huomasin Sky Plantereita Houmin valikoimissa, ja mm. Mikon ja Jonnan positiivisista kokemuksista luettuani sorruin tilaamaan meillekin oman :)

Tykkään viherkasveista (vaikka tunne ei välttämättä ole molemminpuolinen). Meidän edelliseen asuntoon tuli sen verran vähän luonnonvaloa, ettei siellä säilynyt hengissä muut kuin palmuvehka. Eikä aina sekään. Nyt koti on paljon valoisampi, joten toiveissa olisi himppusen parempaa menestystä viherkasveille. Tuo liisantyyny(?) näyttää ainakin toistaiseksi suht hyvävointiselta, vaikka aika kovalla kädellä jouduin sitä karsimaan ja runnomaan :P Nyt kun vielä muistaisi kastella sitä…

Tosi kivasti tuo Sky Planter kasveineen kyllä piristää olohuonetta ja verhotonta ikkunaa :) Vierailta on tullut paljon ihmetteleviä kommentteja: ”Mutta sehän on väärinpäin!” ”Onko se oikea kasvi??” ”Miten sitä kastellaan?” ”Eikö sieltä tipu multaa ja vettä?” :D Nii-in, juu ihan oikea on, vesi kaadetaan yläosassa olevaan saviseen säiliöön ja ei tipu ei.

About these ads

Entry filed under: Home Sweet Home. Tags: .

Loistoviikonloppu Project Life – viikot 30-32

10 kommenttia Add your own

 • 1. Kootut teokset  |  22/09/2011 14:40

  Onpa hauska! :)

  Vastaa
 • 2. Anu  |  22/09/2011 15:30

  Tosi kiva :) Onko tuo se pienempi koko? Kuuluuko mukaan kiinnitysvaijeri vai pitääkö se hankkia erikseen?

  Vastaa
 • 3. Laurana  |  22/09/2011 17:57

  Anu: Joo on small-koko. Ei siihen hirmu isoa kasvia mahdu, mutta toisaalta ei tuohon ikkunan eteen yhtään isompaakaan viritelmää haluaisi :) Pakkauksessa tulee mukana koukku ja proppu kattoon kiinnitystä varten ja ruukussa on kiinni tuo ”kahva”. Lisävarusteena on saatavilla ripustusvaijeri, mutta itse köyhäilin ja käytin ihan vaan rautalankaa.

  Vastaa
 • 4. pienimopo  |  22/09/2011 20:01

  Mukavan oloinen blogi sinulla. Tupsahdin tänne sattumalta ja taidanpa hakea kupposen kahvia ja lukaista enemmänkin =)

  Vastaa
 • 5. Laurana  |  23/09/2011 20:28

  pienimopo: Kiitos :) Niin ja tervetuloa uudelleen vierailulle! Sellainen hauska sattuma muuten, että eksyin juuri pari päivää sitten jotain kautta sinun blogiisi ja tilasin sen syötteenlukijaani, että muistaisin paremmalla ajalla käydä tutustumassa siihen tarkemmin :D

  Vastaa
 • 6. Dooda  |  23/09/2011 20:34

  Yes, mahtava että löysin lokisi! IHANA nähdä värikkäitä koteja, niitä on suomenmaassa harmittavan harvassa. Tänne tulen toistekin, pitää ottaa viikonloppumaratoni tämän sinun blogin kanssa. :D

  Vastaa
 • 7. elinarsku.  |  23/09/2011 21:45

  sulle on jotain mun blogissa! ja toi on kyllä niin hieno toi kukkaruukku! mä kyllä tapan kaikki kukkaset, joten en tiedä toimisko toi meillä…

  Vastaa
 • 8. Nimetön  |  24/09/2011 11:20

  Selailin blogiasi. Ihanan elämänmakuinen! Kaksi asiaa jäi mietityttämään: Mitä materiaalia teidän keittiön työtasot ovat ja tilasitko Rar-tuolin jostain verkkokaupasta.

  – Pinja

  Vastaa
 • 9. Laurana  |  24/09/2011 13:45

  Dooda: Kiitos kommentista, tuli hyvä mieli :) Mä aina ihastelen muiden tyylikkäitä mustavalkoisia sisustuksia, mutta oma koti ei vaan tunnu omalta ilman kirkkailla väreillä maustamista. Sulla on muuten loistoblogi, löysin sinne ensimmäistä kertaa ihan äskettäin :)

  elinarsku: Kiitti ihana <3 Ja kyllä muakin vähän arveluttaa, että miten pitkään saan säilytettyä tuon hengissä :P

  Pinja: Kiitos :) Keittiön tasot ovat Topi-Keittiöiden "vaalenharmaa betonipinta" -nimistä laminaattitasoa. Rar tuli briteistä, Pink Applen verkkokaupasta. Tuoli oli silloin tarjouksessa ja maksoi postikuluineen (£30) tasan 350 puntaa.

  Vastaa
 • 10. He-he-HEE « Life Thru a Lens  |  18/03/2012 14:53

  […] löytyi erinomaista käyttöä, kun kannoin kotiin toisen Sky Planterin (ekasta kirjoittelin täällä) sekä Arabian KoKo-sarjan […]

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

The future of rock 'n' roll? 🙈😂😎 #papu #papudesign #papustories #papugoescamping My little girl turns 5 today ❤️ Happy Birthday Neela, I am so proud of you every single day, and I'm so grateful to be your mom ❤️ Next week Neela turns 5! That wide grin on her face indicates that she's very, very happy with the Birthday presents she got today 💛 Well, a pink bike and an Elsa dress - what else could a little girl wish for? 😄 These leggings 😍
stats for wordpress

%d bloggers like this: