Project Life – viikot 33-36

06/10/2011 at 23:33 5 kommenttia

Viikolla 33 koottiin Ikeaa, viriteltiin HTPC-systeemiä (miehen projekti, minä en siihen ole ehtinyt vielä kovin syvällisesti tutustua :D), laitettiin tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa myyntiin, saatiin yökyläläinen, kertailtiin ajo-ohjeita mökille (jep, olen surkea kuski ja suunnistaja, mutta niinpä vaan onnistuin ajamaan ihan itse perille, enkä edes törttöillyt matkalla kovin pahasti xD).

Ihanainen ystäväinen <3 Joka muuten arpoo nyt blogissaan tuhtia askartelutarvikepakettia!

Valmis työ-/askarteluhuoneen pöytä(levy). Sen huomaa kahdesta levystä liimatuksi vain, jos katsoo tosi tarkkaan ja tietää etsiä liitoskohtaa :) Työhuone odottaa edelleen perusteellista raivausta ja järjestelyä, laitan blogiin enemmän kuvia huoneesta sitten joskus kun saan sen suunnilleen kuntoon.

Viikolla 34 päästiin ravintolatreffeille ihan kahdestaan, viriteltiin valaisimia kattoon, iloittiin itävästä nurmikosta ja pihapiirin uusista istutuksista, saatiin paljon sukulaisia kylään ja juhlittiin virkeitä 90-vuotiaita.

Viikolla 35 palattiin arkeen, syötiin multaa, ripustettiin julisteita, läiskyteltiin lätäköissä uusissa kurakamppeissa, tyhjenneltiin kaappien ja laatikoiden sisältöä ympäri kämppää (ja tämän seurauksena kiinniteltiin lapsilukkoja näihin kaappeihin ja laatikoihin :P) ja leikittiin enon kanssa.

Lits-läts!!!

Laatikontyhjennyspuuhissa.

Viikolla 36 myytiin vanha kirjahylly ja tilattiin uusi, opittiin hyppimään ilmaan, yritettiin pitää näpit irti eteisen nurkassa nököttävästä laatikosta, taiteiltiin parkettiin ja rentouduttiin kylpylässä.

About these ads

Entry filed under: Home Sweet Home, Kids, Project Life & Scrapbooking, This and That. Tags: .

No nyt on sitä Stringiä Keltainen + pinkki = <3

5 kommenttia Add your own

 • 1. Sini  |  07/10/2011 10:24

  Onpa taas ihanan näköisiä viikkoja siun PL:ssä ja kuva Anskista keltasen seinän edessä on tosi hieno

  Vastaa
 • 2. Riikka  |  07/10/2011 10:33

  <3

  Vastaa
 • 3. maikko  |  07/10/2011 11:57

  ihana!

  Vastaa
 • 4. Maija  |  18/01/2012 9:13

  Aivan mahtavan näköinen tuo harmaa seinä! Millaisella tekniikalla maalattu, onko sulla jossain ohjetta? Jotain samanmoista olen kaavaillut omaan projektiini…

  Vastaa
 • 5. Laurana  |  19/01/2012 21:18

  Maija: Seinä on maalattu Tikkurilan Tunto-maaleilla tämän ohjeen mukaisesti.

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

Is it wrong to fiercely fall in love with a winter jacket? 🙊😍 Sorry I've been quite absent lately. Mostly because it's so damn gloomy here in Finland that I just haven't felt like snapping pictures. In our hometown we saw 12 minutes' worth of sunshine during the entire month of November. Yes, 12 minutes!!! 😩 Quite depressing, right? Oh how I miss summer... But the amazingly sweet and talented @pics_missmaya tagged me to show #onefromthecuttingroomfloor :: The rearranging project in our upper floor rooms is slowly progressing. This pic's from last week, when we were assembling shelves and hanging prints to the new bunk bed corner. Still some decorating to do, but all the main elements are on their places now :) This is a minimum budget project so we haven't bought anything fancy & expensive, but the kids love their new sleeping nook. "Wow mom it's beautiful! Thank you!" ❤️❤️ The best kind of Saturday night 👌 And after the kids' bedtime it's time for some wine, yummies and Netflix 😁 Aaand on Sunday mornings it's my turn to sleep in. Perfect. Redecorating.
stats for wordpress

%d bloggers like this: