Project Life – viikot 33-36

06/10/2011 at 23:33 5 kommenttia

Viikolla 33 koottiin Ikeaa, viriteltiin HTPC-systeemiä (miehen projekti, minä en siihen ole ehtinyt vielä kovin syvällisesti tutustua :D), laitettiin tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa myyntiin, saatiin yökyläläinen, kertailtiin ajo-ohjeita mökille (jep, olen surkea kuski ja suunnistaja, mutta niinpä vaan onnistuin ajamaan ihan itse perille, enkä edes törttöillyt matkalla kovin pahasti xD).

Ihanainen ystäväinen <3 Joka muuten arpoo nyt blogissaan tuhtia askartelutarvikepakettia!

Valmis työ-/askarteluhuoneen pöytä(levy). Sen huomaa kahdesta levystä liimatuksi vain, jos katsoo tosi tarkkaan ja tietää etsiä liitoskohtaa :) Työhuone odottaa edelleen perusteellista raivausta ja järjestelyä, laitan blogiin enemmän kuvia huoneesta sitten joskus kun saan sen suunnilleen kuntoon.

Viikolla 34 päästiin ravintolatreffeille ihan kahdestaan, viriteltiin valaisimia kattoon, iloittiin itävästä nurmikosta ja pihapiirin uusista istutuksista, saatiin paljon sukulaisia kylään ja juhlittiin virkeitä 90-vuotiaita.

Viikolla 35 palattiin arkeen, syötiin multaa, ripustettiin julisteita, läiskyteltiin lätäköissä uusissa kurakamppeissa, tyhjenneltiin kaappien ja laatikoiden sisältöä ympäri kämppää (ja tämän seurauksena kiinniteltiin lapsilukkoja näihin kaappeihin ja laatikoihin :P) ja leikittiin enon kanssa.

Lits-läts!!!

Laatikontyhjennyspuuhissa.

Viikolla 36 myytiin vanha kirjahylly ja tilattiin uusi, opittiin hyppimään ilmaan, yritettiin pitää näpit irti eteisen nurkassa nököttävästä laatikosta, taiteiltiin parkettiin ja rentouduttiin kylpylässä.

About these ads

Entry filed under: Home Sweet Home, Kids, Project Life & Scrapbooking, This and That. Tags: .

No nyt on sitä Stringiä Keltainen + pinkki = <3

5 kommenttia Add your own

 • 1. Sini  |  07/10/2011 10:24

  Onpa taas ihanan näköisiä viikkoja siun PL:ssä ja kuva Anskista keltasen seinän edessä on tosi hieno

  Vastaa
 • 2. Riikka  |  07/10/2011 10:33

  <3

  Vastaa
 • 3. maikko  |  07/10/2011 11:57

  ihana!

  Vastaa
 • 4. Maija  |  18/01/2012 9:13

  Aivan mahtavan näköinen tuo harmaa seinä! Millaisella tekniikalla maalattu, onko sulla jossain ohjetta? Jotain samanmoista olen kaavaillut omaan projektiini…

  Vastaa
 • 5. Laurana  |  19/01/2012 21:18

  Maija: Seinä on maalattu Tikkurilan Tunto-maaleilla tämän ohjeen mukaisesti.

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

Happiness is... picking cherries from your own little tree 🍒🍒🍒 Beautiful sunny day, summer cottage, holidays, quality time with family, shimmering lake... And zillions of bloodthirsty mosquitoes. #almostperfect #finnishsummer On our way to summer cottage :: Poor Lenni got carsick and we had to stop in the middle of nowhere to clean up the puke and change his clothes. Yay. But at least our quick stopping spot by the forest looked beautiful and I had a chance to snap this cute pic after the dirty work 😄 The sweet @misskyamanda asked #widn :: I'm soaking up the sunshine and watching my little gardener at work ☀️ :: What are you up to @carolannyusi @bridget_lee @bart_vrdrn? :)
stats for wordpress

%d bloggers like this: