Pientä d-c-fixailua

18/11/2011 at 14:01 8 kommenttia

Minä kun muutkin. Meillä on tuulikaapin seinällä iso (n. 55x90cm) sähkökaappi, jonka oveen kokeilin tuoda vähän ilmettä kontaktimuovilla. Kipaisin Etolasta rullan mattamustaa d-c-fixiä ja ryhdyin mittailemaan, leikkelemään ja liimailemaan. Tuli muuten hieno, nyt sähkökaapin ovi on vähän kuin taulu :) Lisää kuvia näette, kunhan saan loputkin tuulikaapin kasvojenkohotuksesta valmiiksi. Pieni purkillinen mustaa maalia nimittäin odottelee seinään sutimista, ja naulakkokoukut laitan tilaukseen heti kunhan saan mallailtua, että kuinka monta ja minkä värisiä tarvitaan. Mies ennustaa lopputuloksesta katastrofia :D Piakkoin nähdään, osuuko ennustus oikeaan.

I used d-c-fix self-adhesive vinyl to decorate an electrical panel in our vestibule. Now I’m off to paint a wall, I’ll post more pictures next week!

About these ads

Entry filed under: DIY, Home Sweet Home, Skräppäys & väkertely. Tags: .

Melkoinen papupata Pikakurkkaus työhuoneeseen

8 kommenttia Add your own

 • 1. Anski  |  18/11/2011 17:28

  Pahpöh, siellä taas katastrofeja ennustellaan ihan suotta,siitä tulee varmasti tosi hieno! Tää palanen näyttää jo tosi vinkeeltä! :)

  Vastaa
 • 2. Tasaraita  |  18/11/2011 18:55

  Voihan miehet! Minun mies vastustaisi suuresti jos minä olisin ostamassa mustaa maalia meillä johonkin seinään. Hän ei vain ole lämmennyt mustalle ollenkaan. Niinpä minä olen hilannut himppasen lähemmäs, ostanut ison ämpärillisen Teknoksen maalia, tummanharmaana :). Puhuin miehelle vain harmaasta, en tummasta harmaasta. Hän kuvittelee varmaan jotain haalean vaaleaa sinertävään taittuvaa, joka ehkä olisi hänen mieleensä, mutta… minäpä yllätän kunhan pääsen sutimaan sillä tavalla että mies on 24 tuntia töissä ja lapset jonkin aikaa siitä ajasta hoidossa. Tuota komboa odotellessa… :).

  Vastaa
 • 3. Nimetön  |  19/11/2011 19:38

  Hei kyselin tuolla edellisessa postauksessa teidän lastenhuoneen matosta…Olisin vielä kysynyt onko tuo VM-carpetin Tessa minkä kokoinen ja onko se väriltään valkoinen? Innolla odotan kuvia lastenhuoneesta. Mulla on lastenhuoneen sisustus käynnissä ;) S

  Vastaa
 • 4. Laurana  |  21/11/2011 12:52

  Anski: Seinä on nyt maalattu ja naulakkokoukut tilauksessa, en malta odottaa että saan homman valmiiksi! :D Milloinkas tulet käymään ja testaamaan ”uuden” tuulikaapin? ;)

  Tasaraita: Hehee :P Meillä taas mies jaksaa jatkuvasti napista rahanmenosta, olen kuulemma hiukkasen liian innokas sisustaja xD

  S: Lunttasin tietoja maton pohjassa olevasta lappusesta, ei voi muistaa ulkoa kun matto on ollut meillä jo niin monta vuotta… Lapussa sanotaan väriksi ”240 valkoinen” ja halkaisijaksi 133cm. Väri on sellainen luonnonvaalea. Lastenhuoneessa ihan puhtaanvalkoinen matto ei kyllä taitaisikaan olla kovin käytännöllinen. Yritän lähiaikoina saada postattua blogiin muutaman kuvan pikkuneidin valtakunnasta :)

  Vastaa
 • 5. Nanainen  |  21/11/2011 23:10

  Heips, olen kurkannut tänne ja yrittänyt kommentoidakin-kivoja juttuja,
  mutta en saa kommentteja jostain syystä lähtemään. Itseasiassa koko ruutu kaikkoaa, kokeilen vielä kerran…katsotaan! :)

  Vastaa
 • 6. Laurana  |  23/11/2011 13:43

  Nanainen: No voihan hööööööh, supermälsää jos kommentoinnissa on jotain ongelmia :/ Onneksi onnistui lopulta, kiitos kun maltoit yrittää uudestaan! :) Jos vielä jatkossa törmäät samaan onkelmaan niin nakkaa mulle sähköpostia, laitan sitten WordPressille palautetta asiasta. Sama koskee kaikkia muitakin, jos jokin ei toimi niin kertokaa ihmeessä!

  Vastaa
 • […] kouraan ja hihat heilumaan! Aloitin projektin d-c-fixillä, niin kuin muutama viikko sitten jo vähän vilautinkin. Mustalla kontaktimuovilla isosta valkoisesta sähkökaapin ovesta sai askarreltua melkein kuin […]

  Vastaa
 • 8. Tsiljoona + 1 « Life Thru a Lens  |  16/04/2012 21:42

  […] self adhesive vinyl. Sorry, here’s another one :D There was some matte black dc-fix left from my previous project, so I decided to decorate our Bestå cabinet a little bit. Jaa […]

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

Relax, take it easy. The future of rock 'n' roll? 🙈😂😎 #papu #papudesign #papustories #papugoescamping My little girl turns 5 today ❤️ Happy Birthday Neela, I am so proud of you every single day, and I'm so grateful to be your mom ❤️ Next week Neela turns 5! That wide grin on her face indicates that she's very, very happy with the Birthday presents she got today 💛 Well, a pink bike and an Elsa dress - what else could a little girl wish for? 😄
stats for wordpress

%d bloggers like this: