Project Life 2012 – viikot 5-6

10/03/2012 at 9:46 1 kommentti

Höh, onpa taas vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta :/ Sairastelu on vienyt niin mehut, että illalla lapsen nukkumaanmenon jälkeen olen vain möllöttänyt laiskamatona saamatta mitään aikaiseksi. Korvatulehduksen ja influenssan jälkeen olin viikon verran päästä varpaisiin kutisevan ihottuman peitossa (työterveydessä epäilivät antibioottikuurin aiheuttamaksi) ja sitten iski flunssa. Tällä hetkellä sitä flunssaa potee pikkuneiti ja mies on mahataudissa… Jippii.

Project Life kuitenkin edistyy hitaasti, mutta varmasti. Viikot 5 ja 6 sain nyt jo blogiin asti, ja myös viikot 7-9 ovat hyvällä mallilla. Mulla on yleensä samanaikaisesti useampi viikko keskeneräisenä työn alla. Post-it-lappusilla suunnittelen sivujen rungon ja sitten täydentelen sisältöä omaan tahtiini aina kun on vähän ylimääräistä aikaa ja energiaa.

Viikoilla 5-6 mm. intoiltiin muumeista, harmiteltiin Project Life -tuotteiden kovia hintoja ja postikuluja, ostettiin uudet kuulokkeet musiikin kuunteluun, saatiin läjä ksylitolipastilleja ja -purkkaa (kiitti Leaf! :)), lipitettiin teetä, äänestettiin, paleltiin pakkasilla ja hikoiltiin sisällä (LVI-firma sääti lattialämmityksiä monta viikkoa ja sen ajan lämmöt olivat täysillä), oltiin ylpeitä reippaasta pienestä päiväkotilaisesta, ilmoittauduttiin Intohimona Skräppäykseen, shoppailtiin välikausivaatteita ja muuta kivaa, irvisteltiin, nautittiin auringonvalosta, herkuteltiin Amarillossa, muutettiin pikkuneidin pinnis ”isojen tyttöjen sängyksi” (ja viikkoa myöhemmin ruuvattiin pinniksen laita takaisin, kun neiti kiipesi koko ajan pois sängystä eikä nukkumisesta tullut mitään xD)…

* * * * *

Project Life is a really cool and versatile product family created by Becky Higgins. All my Project Life related posts can be found here.

About these ads

Entry filed under: Project Life & Scrapbooking. Tags: .

Mainio matto-ostos Tykkäätkö?

1 kommentti Add your own

  • 1. Stephanie  |  10/03/2012 16:15

    I love your job! and all these colors!!! it’s terrific.

    Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

The future of rock 'n' roll? 🙈😂😎 #papu #papudesign #papustories #papugoescamping My little girl turns 5 today ❤️ Happy Birthday Neela, I am so proud of you every single day, and I'm so grateful to be your mom ❤️ Next week Neela turns 5! That wide grin on her face indicates that she's very, very happy with the Birthday presents she got today 💛 Well, a pink bike and an Elsa dress - what else could a little girl wish for? 😄 These leggings 😍
stats for wordpress

%d bloggers like this: