Kirimistä

05/04/2012 at 14:04 5 kommenttia

Meillä on ollut vieraana sitkeä mahatauti, joka hyvin huolellisesti viihdytti koko perhettä. Varsinkaan tuota pienimmäistä se ei oikein vieläkään malttaisi jättää rauhaan. Fiilikset ovat onneksi nyt jo paljon korkeammalla, kun vointi on parempi ja edessä monen päivän pääsiäisloma, JEE! Aiotaan ihan vaan olla ja viettää aikaa perheen kesken :)

Mietteissä oli myös, että josko pikkuneiti lähtisi yhdeksi yöksi isin kanssa mökille. Mökkireissu piti toteuttaa jo viime viikonloppuna, mutta se mahoja riivaava yllärivieras sotki suunnitelmat… Jos tämä äiskä saa kokonaisen vuorokauden harvinaista ikiomaa aikaa, on ohjelmaa jo tiedossa. Ei, en aio lähteä baarikierrokselle, vaan levautan Project Life -tarvikkeeni keskelle olohuoneen lattiaa ja kirin kaikki rästiin jääneet viikot ajan tasalle :D Kuulostaa varmasti monien mielestä ihan kuolettavan tylsältä ajanvietteeltä, mutta mä en malttaisi odottaa, että pääsen näpräämään kaikki kivat kuvat ja muistot kansioon talteen. Mitäs teidän pääsiäissuunnitelmissa on?

ps. Cinnabarialle kiitos Kaunis blogi -tunnustuksesta <3

Project Life layouts in progress. I’m hoping to catch up on all my unfinished pages during Easter holidays :)

About these ads

Entry filed under: Project Life & Scrapbooking, This and That. Tags: .

Lits-läts! Kakammumat

5 kommenttia Add your own

 • 1. maikko  |  05/04/2012 15:23

  Jotain askarteluntapaista varmaan täällä ohjelmassa! Sain nimittäin juuri tiedon, että vatsatauti estää vieraiden saapumisen meille.. En kyllä kaipaisi kyseistä tautia tähän huusholliin!

  Vastaa
 • 2. Nelsson  |  05/04/2012 17:51

  Samaa toivon minäkin. Ehkä Peurungassa pääsen albumin kimppuun.

  Vastaa
 • 3. Kaisuliina  |  05/04/2012 22:32

  Eikun askarteluhan kuulostaa juuri oikealle oman ajan käytölle! Niin minäkin teen. Aina kun joku tytön isovanhemmista tulee katsomaan tyttöä (minustahan ei ole niin väliksi) niin livahdan heti omaan huoneeseen joko ompelemaan ja askartelemaan.

  Pääsiäinen ollaan kotona ja syödään hyvin ja herkutellaan.

  Vastaa
 • 4. Johanna  |  06/04/2012 9:40

  Hyvää pääsiäistä!

  Vastaa
 • 5. May  |  19/04/2012 12:47

  Heips! Autoit minua aiemmin digijournaling korttien kanssa, joten ajattelin kiitokseksi mainita oman kirimistä auttavan niksin ;) saatat olla kuullutkin Oh life-sivusta? Se on kuin päiväkirja netissä ja toimii niin, että joka ilta saan meilillä hienovaraisen kysymyksen, kuinka päiväsi on mennyt. Vastaan meiliin päivän kohokohdat omalla tavallani lyhyesti ja ytimekkäästi, ja sivusto pitää päiväkirjaa puolestani. Sieltä on myös helppo copy+pasteta jutut suoraan photarissa journaling korteille. Paljon PL-intoa sulle!! Minut se on vienyt täysin mennessään :)

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

Is it wrong to fiercely fall in love with a winter jacket? 🙊😍 Sorry I've been quite absent lately. Mostly because it's so damn gloomy here in Finland that I just haven't felt like snapping pictures. In our hometown we saw 12 minutes' worth of sunshine during the entire month of November. Yes, 12 minutes!!! 😩 Quite depressing, right? Oh how I miss summer... But the amazingly sweet and talented @pics_missmaya tagged me to show #onefromthecuttingroomfloor :: The rearranging project in our upper floor rooms is slowly progressing. This pic's from last week, when we were assembling shelves and hanging prints to the new bunk bed corner. Still some decorating to do, but all the main elements are on their places now :) This is a minimum budget project so we haven't bought anything fancy & expensive, but the kids love their new sleeping nook. "Wow mom it's beautiful! Thank you!" ❤️❤️ The best kind of Saturday night 👌 And after the kids' bedtime it's time for some wine, yummies and Netflix 😁 Aaand on Sunday mornings it's my turn to sleep in. Perfect. Redecorating.
stats for wordpress

%d bloggers like this: