Kirimistä

05/04/2012 at 14:04 5 kommenttia

Meillä on ollut vieraana sitkeä mahatauti, joka hyvin huolellisesti viihdytti koko perhettä. Varsinkaan tuota pienimmäistä se ei oikein vieläkään malttaisi jättää rauhaan. Fiilikset ovat onneksi nyt jo paljon korkeammalla, kun vointi on parempi ja edessä monen päivän pääsiäisloma, JEE! Aiotaan ihan vaan olla ja viettää aikaa perheen kesken :)

Mietteissä oli myös, että josko pikkuneiti lähtisi yhdeksi yöksi isin kanssa mökille. Mökkireissu piti toteuttaa jo viime viikonloppuna, mutta se mahoja riivaava yllärivieras sotki suunnitelmat… Jos tämä äiskä saa kokonaisen vuorokauden harvinaista ikiomaa aikaa, on ohjelmaa jo tiedossa. Ei, en aio lähteä baarikierrokselle, vaan levautan Project Life -tarvikkeeni keskelle olohuoneen lattiaa ja kirin kaikki rästiin jääneet viikot ajan tasalle :D Kuulostaa varmasti monien mielestä ihan kuolettavan tylsältä ajanvietteeltä, mutta mä en malttaisi odottaa, että pääsen näpräämään kaikki kivat kuvat ja muistot kansioon talteen. Mitäs teidän pääsiäissuunnitelmissa on?

ps. Cinnabarialle kiitos Kaunis blogi -tunnustuksesta <3

Project Life layouts in progress. I’m hoping to catch up on all my unfinished pages during Easter holidays :)

About these ads

Entry filed under: Project Life & Scrapbooking, This and That. Tags: .

Lits-läts! Kakammumat

5 kommenttia Add your own

 • 1. maikko  |  05/04/2012 15:23

  Jotain askarteluntapaista varmaan täällä ohjelmassa! Sain nimittäin juuri tiedon, että vatsatauti estää vieraiden saapumisen meille.. En kyllä kaipaisi kyseistä tautia tähän huusholliin!

  Vastaa
 • 2. Nelsson  |  05/04/2012 17:51

  Samaa toivon minäkin. Ehkä Peurungassa pääsen albumin kimppuun.

  Vastaa
 • 3. Kaisuliina  |  05/04/2012 22:32

  Eikun askarteluhan kuulostaa juuri oikealle oman ajan käytölle! Niin minäkin teen. Aina kun joku tytön isovanhemmista tulee katsomaan tyttöä (minustahan ei ole niin väliksi) niin livahdan heti omaan huoneeseen joko ompelemaan ja askartelemaan.

  Pääsiäinen ollaan kotona ja syödään hyvin ja herkutellaan.

  Vastaa
 • 4. Johanna  |  06/04/2012 9:40

  Hyvää pääsiäistä!

  Vastaa
 • 5. May  |  19/04/2012 12:47

  Heips! Autoit minua aiemmin digijournaling korttien kanssa, joten ajattelin kiitokseksi mainita oman kirimistä auttavan niksin ;) saatat olla kuullutkin Oh life-sivusta? Se on kuin päiväkirja netissä ja toimii niin, että joka ilta saan meilillä hienovaraisen kysymyksen, kuinka päiväsi on mennyt. Vastaan meiliin päivän kohokohdat omalla tavallani lyhyesti ja ytimekkäästi, ja sivusto pitää päiväkirjaa puolestani. Sieltä on myös helppo copy+pasteta jutut suoraan photarissa journaling korteille. Paljon PL-intoa sulle!! Minut se on vienyt täysin mennessään :)

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

The future of rock 'n' roll? 🙈😂😎 #papu #papudesign #papustories #papugoescamping My little girl turns 5 today ❤️ Happy Birthday Neela, I am so proud of you every single day, and I'm so grateful to be your mom ❤️ Next week Neela turns 5! That wide grin on her face indicates that she's very, very happy with the Birthday presents she got today 💛 Well, a pink bike and an Elsa dress - what else could a little girl wish for? 😄 These leggings 😍
stats for wordpress

%d bloggers like this: