Tsiljoona + 1

16/04/2012 at 21:40 17 kommenttia

Tiedän, että olette ainakin tsiljoona kertaa nähneet blogeissa ja Pinterestissä ah-niin-trendikkäitä huonekalujen kontaktimuoviteippailuja. Sori, tässä vielä yksi lisää :D

Mun edellisestä kontaktimuoviaskartelusta jäi jäljelle mattamustaa dc-fixiä, ja eilen sain päähänpiston vähän koristella sillä tuota Bestå-kaappimöhkälettä. Olkoon nyt jonkin aikaa tuollainen. Oikeastaan mulla ois toiveissa tuon kaapin tilalle jokin vähän sirompi/ilmavampi/mielenkiintoisempi ratkaisu, ideoita (kohtuuhintaisia sellaisia) otetaan vastaan! On tuo Bestå ihan kiva, mutta kun meillä on TV-tasokin samaa sarjaa niin tuossa voisi olla jotain muuta. Ei tarvitse olla noin paljon säilytystilaa tai edes umpinaisia kaappeja, kunhan sopii tuohon ulkonäkönsä puolesta ja päälle pystyy asettelemaan tauluja ynnä muuta kivaa :)

I know you’ve already seen on blogs and Pinterest at least ten million pieces of furniture decorated with self adhesive vinyl. Sorry, here’s another one :D There was some matte black dc-fix left from my previous project, so I decided to decorate our Bestå cabinet a little bit.

About these ads

Entry filed under: Home Sweet Home. Tags: .

Kakammumat Project Life 2012 – viikot 7-9

17 kommenttia Add your own

 • 1. maikko  |  16/04/2012 22:26

  Siis ei tarvitsisi olla noin paljon säilytystilaa?!! Onnittelut sen johdosta!

  Vastaa
  • 2. Laurana  |  17/04/2012 13:56

   maikko: Hehee :D Siis säilytystilaa ei toki meilläkään ikinä ole liikaa, mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa visuaalinen puoli painaa vaakakupissa enemmän kuin säilytystilan määrä. Tuon kaapin nykyinen sisältö kun on joka tapauksessa siirtymässä muualle heti seuraavan järkkäilyintopuuskan iskiessä.

   Vastaa
 • 3. Anski  |  17/04/2012 22:41

  Huomaa, että olen ihan pihalla sisustusjuttujen viimeisimmistä trendeistä, koska mä en oo ainakaan nähnyt teippailujuttuja kovinkaan paljoa, tai ainakaan lähelle kyllästumistä asti. Mun mielestä näyttää tosi freshiltä ja tyylikkään graafiselta! Ps. oliko toi kaappi miten syvä? Mahdollisesti oltais nimittäin jotain tommosta kaappia vailla muuton jälkeen. (Ei tietenkään tosin tullut otettua just siitä kohtaa mittaa, että mikä ois maksimikoko.)

  Vastaa
 • 4. Niina/luovasuo  |  24/04/2012 17:01

  Saat anteeksi, koska näyttää vaan niin hyviltä nuo teippaushuonekalut Nimim: Onnellisena teippauksen jälkijunassa :)

  Vastaa
 • […] Bleu.Styled by Emma Persson Lagerberg for Design Interior. Photo by Petra Bindel.Martha StewartLife Thru A LensMichelle EdgemontHow do you feel about colour in your own home? Are you from Team “Less is […]

  Vastaa
 • 6. Laurana  |  29/04/2012 19:44

  Anski: Niin tosiaan tuosta kaapista ei olla luopumassa ennen kuin sen tilalle löytyy jokin passeli ratkaisu, mutta yläkerran työhuoneen melkein samanlainen on menossa myyntiin vuodesohvan tieltä :) Leveyttä suunnilleen 120cm, syvyyttä jotain 41-42 senttiä. Siinä ei ole jalkoja, mutta jos niille on tarvetta niin Ikeasta saa ihan muutamalla eurolla.

  Niina: Hih :D

  Vastaa
 • 7. Karine Candice Kong  |  21/05/2012 16:12

  This looks gorgeous! I’ve put a link to your blog on our Facebook page :-)

  Vastaa
 • 8. Twin Stripe Blog » Color Trend: Gray  |  08/08/2012 16:03

  […] pack does the trick  6 Add a little glam to your home with a metallic pillow  7 I love the chalky walls of Laurana’s home  8 And finally, I can never have too many trinket dishes on my […]

  Vastaa
 • 9. BRIGHT TEXTURED WALLS |  |  07/11/2012 16:36

  […] textured grey with bright accents via Life Thru a Lens […]

  Vastaa
 • 10. Boliginspiration #3 « Colourfull ink  |  30/01/2013 17:41

  […] 1) Boligmagasinet 2) Lifethrualens 3) By-bak 4) Nordicleaves 5) Nordicleaves 6) Ferm-living […]

  Vastaa
 • 12. Daily Digs | Quirky Yellow |  |  17/05/2013 19:58

  […] It makes a home ultra personal, open and inviting! We love this nook of a space from blogger Laurana of Life Thru A Lens.  She prettied up this cabinet with fun geometric pattern and sunny accents! We absolutely love the […]

  Vastaa
 • 13. BRIGHT TEXTURED WALLS | A Sensible Habit  |  03/10/2013 16:13

  […] textured grey with bright accents via Life Thru a Lens […]

  Vastaa
 • […] für gelbe Lampen – einmal in der Küche gefunden bei desiretoinspire.net und einmal für von life thru a lens z.B. das Wohnzimmer // weitere tolle Ideen: eine knall-gelbe Bank als Regal-Ersatz, gelbe Details […]

  Vastaa
 • […] für gelbe Lampen – einmal in der Küche gefunden bei desiretoinspire.net und einmal für von life thru a lens z.B. das Wohnzimmer // weitere tolle Ideen: eine knall-gelbe Bank als Regal-Ersatz, gelbe Details […]

  Vastaa
 • […] Source 1.Taylor Llorente 2. Life Thru A Lens 3. Architecture Now 4. Catherine Kwong […]

  Vastaa
 • […] LIFE THRU A LENS […]

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

Relax, take it easy. The future of rock 'n' roll? 🙈😂😎 #papu #papudesign #papustories #papugoescamping My little girl turns 5 today ❤️ Happy Birthday Neela, I am so proud of you every single day, and I'm so grateful to be your mom ❤️ Next week Neela turns 5! That wide grin on her face indicates that she's very, very happy with the Birthday presents she got today 💛 Well, a pink bike and an Elsa dress - what else could a little girl wish for? 😄
stats for wordpress

%d bloggers like this: