Pyyä!

30/04/2012 at 22:29 4 kommenttia

Pikkuneiti sai muutama viikko sitten kaksivuotislahjaksi ensimmäisen pyöränsä. Alunperin oli ajatuksena hankkia 12-tuumainen apupyörällinen lasten polkupyörä, mutta törmäsinkin All I ever wanted is here -blogissa keskusteluun potkupyöristä. Niin monet hehkuttivat potkupyörien erinomaisuutta, että etsin vähän lisätietoa asiasta ja niinhän siinä sitten kävi, että Pikkusiilistä lähti tilaukseen paljon kehuttu Puky-merkkinen menopeli.

Vähän arvelutti ostaa pyörä kokeilematta, mutta oli onneksi nappiostos! Tosi laadukkaan tuntuinen ja ihanan pirteän värinenkin. Arvottiin pitkään kahden pienimmän koon välillä, neiti kun oli 2-vuotisneuvolassa muutamaa milliä vaille sen 90cm, joka mainitaan toiseksi pienimmän (LR 1) Pukyn alarajaksi. Valittiin kuitenkin lopulta pienin koko (LR M), että pyörä olisi helpommin lapsen hallittavissa. Justiinsa passelilta on vaikuttanut käytössä.

Neiti on ollut ihan täpinöissään omasta ”pyyästä”. Alkuun meno oli lähinnä pyörän kanssa kävelemistä, mutta nyt huristellaan jo vauhdilla molemmat jalat yhtä aikaa ilmassa :D Tasapaino kehittyy varmasti ihan eri tavalla kuin apupyörällisessä polkupyörässä. Jarrua tuossa potkupyörässä ei ole (isommista ja kalliimmista malleista sellainenkin löytyy), joten pihalla saa kyllä olla tarkkana, ettei alamäissä vauhti pääse yltymään liian hurjaksi. Pyörä tulee taatusti olemaan ahkerassa käytössä tänä kesänä :)

We bought N her very first bike (Puky learner bike) a few weeks ago, on her 2nd birthday. She’s riding pretty fast already :D

About these ads

Entry filed under: Kids. Tags: .

Intohimoinen viikonloppu Ihan pihalla

4 kommenttia Add your own

 • 1. maikko  |  01/05/2012 10:41

  Hyvä ostos! Apupyörällisellä lapsi ei opi tasapainoa ja työntöaisalla varustetulla ei oikein polkemistakaan, jos aikuinen työntää, kun omat voimat eivät vielä oikein riitä. Helpompi ruveta pyöräilemään sitten vähän myöhemmin kunnon pyörällä, kun on jo tasapaino hallussa!

  Vastaa
 • 2. nojis  |  01/05/2012 21:19

  Polkemistakaan ei kannata sitten opetella kolmipyörällä jossa polkimet ovat kääntyvässä eturenkaassa. Sellaisessa polkemis liikettä vastaan pitää vetää tangosta ja tästäkään ”taidosta” ei ole kuin haittaa normaali pyörää opetellessa.

  Vastaa
 • 3. Anniska  |  06/05/2012 17:47

  Taitaa olla varsin mieluinen lahja :)

  Blogistani löytyy sinulle tunnustus :—–)

  Vastaa
 • 4. Janica  |  18/05/2012 14:32

  Meillä on täysin sama potkupyörä ja menoa täälläkin on sen kanssa :) Pitäs ottaa kans kamera ens kerralla mukaan, että sais treenejä ikuistettua.

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

Is it wrong to fiercely fall in love with a winter jacket? 🙊😍 Sorry I've been quite absent lately. Mostly because it's so damn gloomy here in Finland that I just haven't felt like snapping pictures. In our hometown we saw 12 minutes' worth of sunshine during the entire month of November. Yes, 12 minutes!!! 😩 Quite depressing, right? Oh how I miss summer... But the amazingly sweet and talented @pics_missmaya tagged me to show #onefromthecuttingroomfloor :: The rearranging project in our upper floor rooms is slowly progressing. This pic's from last week, when we were assembling shelves and hanging prints to the new bunk bed corner. Still some decorating to do, but all the main elements are on their places now :) This is a minimum budget project so we haven't bought anything fancy & expensive, but the kids love their new sleeping nook. "Wow mom it's beautiful! Thank you!" ❤️❤️ The best kind of Saturday night 👌 And after the kids' bedtime it's time for some wine, yummies and Netflix 😁 Aaand on Sunday mornings it's my turn to sleep in. Perfect. Redecorating.
stats for wordpress

%d bloggers like this: