Olohuoneen sielu

12/05/2012 at 22:46 11 kommenttia

Jos meidän muhkea sohvajättiläinen on olohuoneen sydän, on kirjahylly sitten olkkarin sielu. Rrrrakastan tuota kodikkaan tunnelman luovaa väripläjäystä <3 Muutama viikko sitten Facebookin puolella mainitsinkin, että sorruin Finnish Design Shopin -20% kamppikseen. Yksi ostoskoriin eksyneistä tuotteista oli pieni täydennys kirjahyllyyn, eli String lehtiteline. Nyt lehtien viimeisimmät numerot ovat siististi ja kätevästi käden ulottuvilla :) Myös toiseksi alimmassa kuvassa näkyvän Marimekon mukin tilasin samalla kertaa. En raaskinut ”piilottaa” pirteän keltaista mukia astialaatikkoon vaan laitoin sen esille kirjahyllyyn pikkukaktuksen kera.

Loput tilauksesta (Hayn keittiöpyyhkeitä, puinen koristekäsi ja yksi mukitäydennys KoKo-astiastoomme) tulevat jälkitoimituksena sitten joskus… Rakastan Finnish Design Shopin valikoimia, mutta välillä ottaa aika rankastikin päähän saatavuustietojen epäluotettavuus. ”Lähetetään seuraavana arkipäivänä” ei tunnu oikeasti kertovan mitään tuotteen varastotilanteesta, sillä yhden ainoan kerran tilaamani tuote on lähetetty lupauksen mukaisesti seuraavana päivänä… Monesti on pitänyt useamman päivän odottelun jälkeen soitella perään ja tiedustella tilannetta, kun tilausseurannassa ei ole alkanut tapahtua. Onko mulla vain ollut tosi huonoa tuuria, vai löytyykö muiltakin samanlaisia kokemuksia?

I think our bookcase (String system) is the soul of our living room. I just love the coziness it brings <3

About these ads

Entry filed under: Home Sweet Home. Tags: .

Ihan pihalla Liitupölyä ilmassa

11 kommenttia Add your own

 • 1. Cinnabaria  |  12/05/2012 23:41

  Aivan järrrrrjettömän upean näköinen tuo String teidän olkkarissa! Siis VAU! Tahtoo kanssa tuollaisen väripläjäyksen meille! <3

  Mulla vähän samanlaista kokemusta FDS:stä, oon jo ajatellutkin, että onko mulla ollut vain huonoa tuuria, kun tilaukset kestää saapua, mut ilmeisesti sitä on sitten ollut muillakin. :/

  Vastaa
 • 2. Djanefonda  |  13/05/2012 0:05

  I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT!!!!!!!!

  Vastaa
 • 3. -I-  |  13/05/2012 0:12

  Näyttää tosi tosi hyvältä teidän olkkarissa! Sulla on kyllä hyppysissäsi taito käyttää värejä :)

  Mä myös tilasin jo jonkun aikaa sitten FDS:sta String-kamppiksesta ko. sarjaa, mutta ne tulevat paikoilleen vasta meidän uuteen kotiin, jota siis aletaan vasta tänä kesänä rakentamaan, mutta pakko oli ostaa, kun alessa olivat!

  Mulla on hei myös samanlaisia kokemuksia FDS:sta! Ennen, tyyliin vuosi-pari sitten homma toimi mielestäni tosi hyvin, ja tilaukset oikeasti tulivat heti päivän-parin sisällä tilauksesta, mutta viime aikoina palvelu on mennyt selkeästi alaspäin. Tuotteita ei postiteta luvatun ajan sisällä, meileihin ei vastailla kuin satunnaisesti. Viime kamppiksessa tilasin Normann Kopenhagenin Sumo-rahin. Siinä oli toimitusaika 1-2 vkoa. Kun aika oli umpeutunut, soitin asiasta ja kovasti pahoittelivat viivettä. Lupasivat tarkistaa asian ja laittoivatkin tietoa, että vielä menee 1-2 viikkoa. No, nyt viime tarkistuksen mukaan rahi olisi lähtenyt mulle perjantaina eli maanataina pitäisi olla perillä. Myös reklamaatiota tuotteista olen joutunut tekemään pariin otteeseen. Olen miettinyt, että johtuukohan tämä siitä, kun sisustusblogit ovat yleistyneet ja kyseistä puljua ollaan mainostettu blogeissa aika usein. Jos tilausmäärät ovat kasvaneet niin, etteivät ehdi hoitamaan. En tiedä onko näin, kunhan mietin. Mutta tosiaan, harmittaa, kun palvelu on huonontunut, mutta silti heidän valikoimansa on tosi kattava ja heiltä on helppo tilata :/

  Vastaa
 • 4. avista  |  13/05/2012 0:38

  FDS: Meillä kerätään Muuton Stacked-hyllykköä eikä ikinä tiedä saako tuotteen viikossa vai reilussa kuukaudessa. Välillä tulee heti joten usein tulee soiteltua perään kun lähetystä ei välillä kuulu ollenkaan. Niin ja saatavuustiedoissa ko. tuotteen kohdalla lukee ”lähetetään seuraavana arkipäivänä”.

  Vastaa
 • 5. avista  |  13/05/2012 0:39

  Niin ja vielä: upea tuo teidän kirjahyllykokonaisuus!!!

  Vastaa
 • 6. Dooda  |  13/05/2012 10:27

  Komppaan muita – upean näköistä! Ihanaa kun joku uskaltaa (ja osaa) käyttää värejä!

  Vastaa
 • 7. Tahraton.com  |  13/05/2012 15:36

  Upeaa värihallintaa. Todella kaunista. :)

  Vastaa
 • 8. Hanna Teerialho  |  13/05/2012 17:56

  Kieltämättä aika katseenvangitsija tuo String. :)
  Onko tuo Massiven nero valaisin, joka näkyy tuossa ekassa kuvassa katossa?
  Itse olen katsellut tuollaista valaisinta ja kysyisinkin, että miten toimittaa yleisvalon virkaa tai onko muutoin ollut hyvä hankinta?

  Vastaa
 • 9. Laurana  |  13/05/2012 22:30

  Cinnabaria: Kiitos! Tuo kirjahylly oli kyllä ehdottomasti onnistunut valinta, olen siihen edelleenkin vähintään yhtä rakastunut kuin hankintahetkellä viime syksynä :)

  Djanefonda: THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!!!! :D

  -I-: Onnittelut loistavasta hyllyvalinnasta ja tsemppiä talonrakennuspuuhiin! Mälsä juttu tosiaan tuo FDS:in varastotilannetietojen epäluotettavuus, kun kauppa muuten on aivan ihana. Mä en ole viitsinyt ruveta näpyttelemään maileja vaan olen aina pirauttanut asiakaspalvelunumeroon, kun on ollut kysyttävää. Puheluihin on kyllä vastattu ja sen jälkeen asiat ovat lähteneet hoitumaan.

  avista: Kiitos :) Kuulostaa tutulta… Pisimmillään olen joutunut odottamaan ”Lähetetään seuraavana arkipäivänä” -tuotetta kaksi kuukautta. Mutta noin pahat toimitusvaikeudet ovat varmasti tosi harvinaisia. Muuton Stacked on muuten tosi kivan näköinen sarja!

  Dooda: Kiiiiitos! Paitsi että mun tapauksessa ei ehkä oikein voi puhua uskaltamisesta, koska en mä edes osaisi olla käyttämättä värejä sisustuksessa :P

  Tahraton.com: Kiitos :)

  Hanna: Jep, on Massive Nero. Meillä on noita kaksiosaisia kolme olohuoneessa ja yksi eteisessä. Tykkään kovasti niiden ulkonäöstä, mutta yleisvaloina eivät ehkä ole ihan parhaat mahdolliset. Valo on aika spottimainen, sopii mielestäni parhaiten korkeisiin huoneisiin.

  Vastaa
 • 10. Riitu  |  16/05/2012 13:12

  Kiitos ihanan valoisista ja kauniista kuvista!

  Vastaa
 • 11. Nimetön  |  17/05/2012 22:05

  Sama kokemus sieltä, argh! Ihana string kokonaisuus

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

And suddenly my baby boy is 2. Somebody PLEASE stop time! 😅 Happy Birthday my sweet Lenni, I love you to the moon and back 💛💛💛 I picked his outfit, and then she picked hers 🙊❤️ Collaborative art project. Sore throats and sneezy noses around here. But yay, it's Friday!
stats for wordpress

%d bloggers like this: