Liitupölyä ilmassa

22/05/2012 at 22:19 2 kommenttia

Jo viime vuoden puolella mietittiin pikkuneidin huoneen tyhjälle seinälle liitutaulua, ja nyt sitten neitokaisen piirusteluinnostuksen myötä sudittiin seinään vähän liitutaulumaalia. Maalausprojekti ei mennyt justiinsa niin kuin Strömsössä, mutta en jaksa antaa pienten kauneusvirheiden häiritä :P Pääasia, että nuori taiteilija on ihmeissään ja riemuissaan, kun saa ihan luvan kanssa töhriä seinää.

This creative young artist is delighted to have a new chalkboard on the wall of her room :)

About these ads

Entry filed under: Home Sweet Home, Kids. Tags: , .

Olohuoneen sielu Project Life 2012 – viikot 10-13

2 kommenttia Add your own

  • 1. kottarainen  |  27/05/2012 14:49

    Ihania kuvia! Meillä on pieni liitutauluovi yhdessä kaapissa ja pieni ihminen olisi toki innoissaan piirtämässä siihen koko ajan. Sitä en ole vielä ratkaissut, että miten ne piirrokset saisi pysymään sen liitutaulualueen sisällä…

    Vastaa
  • […] kuvan neitokaisen huoneesta. Edellisen kerran postasin huoneesta viime syksynä, ja sen jälkeen on liitutaulumaalailun lisäksi on tapahtunut muutamia muitakin pikkumuutoksia. Kuten pinnasängyn vaihtuminen isojen […]

    Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

Is it wrong to fiercely fall in love with a winter jacket? 🙊😍 Sorry I've been quite absent lately. Mostly because it's so damn gloomy here in Finland that I just haven't felt like snapping pictures. In our hometown we saw 12 minutes' worth of sunshine during the entire month of November. Yes, 12 minutes!!! 😩 Quite depressing, right? Oh how I miss summer... But the amazingly sweet and talented @pics_missmaya tagged me to show #onefromthecuttingroomfloor :: The rearranging project in our upper floor rooms is slowly progressing. This pic's from last week, when we were assembling shelves and hanging prints to the new bunk bed corner. Still some decorating to do, but all the main elements are on their places now :) This is a minimum budget project so we haven't bought anything fancy & expensive, but the kids love their new sleeping nook. "Wow mom it's beautiful! Thank you!" ❤️❤️ The best kind of Saturday night 👌 And after the kids' bedtime it's time for some wine, yummies and Netflix 😁 Aaand on Sunday mornings it's my turn to sleep in. Perfect. Redecorating.
stats for wordpress

%d bloggers like this: