Lapsi ei oo terve jos se ei leiki

04/06/2012 at 22:49 6 kommenttia

Blogissa on ollut tavallistakin hiljaisempaa. Viime viikko meni kipeää lasta hoivatessa, ja kun mieskin oli koko viikon työmatkalla niin aika ja energia ovat olleet kortila. Olen oikeastaan viettänyt ihmeen vähän aikaa tietokoneella. Iltaisin olen kömpinyt sänkyyn koukuttavan kirjan kanssa, jota luen aina ihan liian myöhään. Joka aamu kellon soidessa klo 6:30 olen katunut syvästi, kun en malttanut laskea kirjaa ajoissa käsistäni. Silti illalla taas sama juttu :P

Pihasuunnitelmat on saatu jo toteutusasteelle. Meidän pienellä takapihalla pönöttää nyt kaksi kääpiöomppua, joista toisessa on jo paljon kukkiakin. Kukkapenkin perustaminen päätettiin lopulta lykätä ainakin ensi kesään, kun siihen ei nyt oikein löytynyt innostusta ja inspiraatiota. Sen sijaan haettiin Prismasta terassin viereen suklaakirsikan taimi. Siitä pitäisi kasvaa soma pieni pensasmainen puu :) Olen aika rakastunut meidän hedelmäpuihin, toivottavasti menestyvät tuossa.

Ja jep, kaksi alinta on niitä. Instagram-kuvia. Pitihän minunkin lopulta testata, että mikä juttu tämä oikein on, kun kaikki siitä puhuvat. Yllättävän kiehtovaa ainakin näin alkuun! Luulenpa, että tällä tulee leikittyä paljonkin :D Mites, oletteko te jo instagrammilaisia? Minut löytää sieltä nimimerkillä laurana_lifethrualens.

The last couple of weeks we’ve been working on our backyard. Now we have two little apple trees, a cherry tree, a blueberry bush and even a tiny garden plot (in Bacsac). I’m happy! :) Oh, and I finally found my way to Instagram. My username there is laurana_lifethrualens.

About these ads

Entry filed under: Home Sweet Home, This and That. Tags: .

Project Life 2012 – viikot 10-13 Kesämoodissa

6 kommenttia Add your own

 • 1. Squatty  |  04/06/2012 23:24

  Näistä kuvista tulee kivan kesäinen fiilis. Siis jos yrittää olla huomaamatta vaatetusta. ;) No, jotain vihreää kuitenkin, näyttää kivalta.

  P.S. Minullakin olisi A Feast for Crows tuossa pöydällä odottamassa lukuvuoroa. Toivottavasti koukuttaa minutkin yhtä hyvin…

  Vastaa
 • 2. Aniliini  |  05/06/2012 9:48

  Ihan mielettömästi koukussa Instagramiin (ja sen kyllä huomaa). Mukana roikkuvalla puhelimella kun on niin kätevä napsia kuvia missä ja milloin tahansa – kohmelo järkkäri on aina muualla kun sitä tarvittais. Hauskaa instagrammailua! : )

  Vastaa
 • 3. Laurana  |  05/06/2012 21:52

  Squatty: Voin aika varmasti luvata, että koukuttaa :D Mullakin muuten odotti ”hetken” lukuvuoroa, on nimittäin sama kirja johon sain omistuskirjoituksen silloin melkein kolme vuotta sitten Finnconissa… Ensin odottelin seuraavaa osaa, että saisin lukea molemmat yhteen pötköön, ja sitten se vaan jäi. Mutta nyt mulla on seuraavakin jo valmiina hyllyssä, jee!

  Aniliini: Mä aattelin ensin, että miksi räpsisin enemmälti kuvia puhelimella, kun on olemassa oikeakin kamera. Mutta kumman hauskalta tuo instagrammailu silti tuntuu! :)

  Vastaa
 • 4. Kiki  |  06/06/2012 12:24

  Ihania kuvia! Ja hei, mulla oli wordpress-tunnukset :D Silloin aiemmin sitä ihmettelin, miksen pysty kommentoimaan. No, täällä sitä ollaan edelleen!

  Vastaa
 • 5. Laurana  |  06/06/2012 21:50

  Kiki: Jee!

  Vastaa
 • 6. Terassiprojekti « Life Thru a Lens  |  13/08/2012 20:37

  […] työstäminen. Suunnitelmista ja niiden etenemisestä olen raportoinut ainakin täällä, täällä ja täällä. Eihän tällaiselle pikkupihalle kovin suureellisia suunnitelmia voi tehdä, mutta […]

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

Is it wrong to fiercely fall in love with a winter jacket? 🙊😍 Sorry I've been quite absent lately. Mostly because it's so damn gloomy here in Finland that I just haven't felt like snapping pictures. In our hometown we saw 12 minutes' worth of sunshine during the entire month of November. Yes, 12 minutes!!! 😩 Quite depressing, right? Oh how I miss summer... But the amazingly sweet and talented @pics_missmaya tagged me to show #onefromthecuttingroomfloor :: The rearranging project in our upper floor rooms is slowly progressing. This pic's from last week, when we were assembling shelves and hanging prints to the new bunk bed corner. Still some decorating to do, but all the main elements are on their places now :) This is a minimum budget project so we haven't bought anything fancy & expensive, but the kids love their new sleeping nook. "Wow mom it's beautiful! Thank you!" ❤️❤️ The best kind of Saturday night 👌 And after the kids' bedtime it's time for some wine, yummies and Netflix 😁 Aaand on Sunday mornings it's my turn to sleep in. Perfect. Redecorating.
stats for wordpress

%d bloggers like this: