Vihertää

19/06/2012 at 20:23 2 kommenttia

Meidän kasvimaa: mansikkaa, salaattia, hernettä, ruohosipulia ja tomaattia. Herneet muuten kasvavat ihan silmissä, ovat jo huomattavasti korkeampia kuin tässä vajaa viikko sitten otetussa kuvassa. Mansikkakin tuntuu viihtyvän tuossa.

Kirsikoita tulossa!

Pyöreässä Bacsacissa kasvaa mustikkapensas.

Kuvapainotteinen pikapostaus Project Life -maratonin keskeltä. Mulla on tässä pari iltaa ihan omaa aikaa, joten yritän parhaani mukaan kasata puuttuvia viikkoja kokoon. Olen edelleen aika reippaasti jäljessä… Mutta tässäpä muutama piharäpsy viime viikolta tänne blogiinkin.

Some snapshots from our backyard.

About these ads

Entry filed under: Home Sweet Home. Tags: .

Kesämoodissa Käy Muumilaaksoon

2 kommenttia Add your own

  • 1. Nimetön  |  28/06/2012 23:00

    Heippa ja kiitos kivasta blogista! Hienosti kasvisi kasvavat noissa säkeissä, mutta olethan huomioinut, että ne eivät välttämättä talvehdi niissä? Eli kannattaa siirtää pensasmustikka ja tuo havu maahan, jos haluat että ne ilahduttavat varmasti vielä ensi kesänäkin : )

    Vastaa
  • 2. Terassiprojekti « Life Thru a Lens  |  13/08/2012 20:37

    […] Suunnitelmista ja niiden etenemisestä olen raportoinut ainakin täällä, täällä ja täällä. Eihän tällaiselle pikkupihalle kovin suureellisia suunnitelmia voi tehdä, mutta sain kuitenkin […]

    Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

Is it wrong to fiercely fall in love with a winter jacket? 🙊😍 Sorry I've been quite absent lately. Mostly because it's so damn gloomy here in Finland that I just haven't felt like snapping pictures. In our hometown we saw 12 minutes' worth of sunshine during the entire month of November. Yes, 12 minutes!!! 😩 Quite depressing, right? Oh how I miss summer... But the amazingly sweet and talented @pics_missmaya tagged me to show #onefromthecuttingroomfloor :: The rearranging project in our upper floor rooms is slowly progressing. This pic's from last week, when we were assembling shelves and hanging prints to the new bunk bed corner. Still some decorating to do, but all the main elements are on their places now :) This is a minimum budget project so we haven't bought anything fancy & expensive, but the kids love their new sleeping nook. "Wow mom it's beautiful! Thank you!" ❤️❤️ The best kind of Saturday night 👌 And after the kids' bedtime it's time for some wine, yummies and Netflix 😁 Aaand on Sunday mornings it's my turn to sleep in. Perfect. Redecorating.
stats for wordpress

%d bloggers like this: