Käy Muumilaaksoon

08/07/2012 at 21:18 2 kommenttia

Kesälomalla saa olla laiska ihan hyvällä omallatunnolla, eikös? Niin laiska, että voi kuitata blogissa tämän viikon reissailut vain tällaisella Instagram-kuvakimaralla? ;) Koko viikko ollaan seikkailtu siellä sun täällä; on ollut Muumimaailmaa ja kylpylöintiä ja mökkeilyä ja sukulointia ja rippijuhlia akselilla Naantali-Turku-Sammatti-Espoo-Helsinki. 1200 reissukilometrin jälkeen oli taivaallista palata äsken kotiin tänne Kuopioon ja lämmittää sauna. Nyt aion rojahtaa sohvalle uusimman Dekon kera. Ensi viikolle on onneksi tiedossa rauhallista kotimölläilyä, mitä nyt pienoinen terassinlaajennusprojekti vähän kutkuttelisi…

ps. En nyt jaksa edes kopioida kuvatekstejä Instagramista, sori :P Jos kiinnostaa käydä kurkkimassa kuviani siellä, löytyvät käyttäjänimellä laurana_lifethrualens.

Just a quick hello and some Instagram (laurana_lifethrualens) photos from our summer holiday trip! We just returned home after the whole week of travelling and now I’m just going to relax on the couch with the latest issue of Deko.

About these ads

Entry filed under: Kids, This and That. Tags: .

Vihertää Oli ja meni

2 kommenttia Add your own

  • 1. kiala  |  08/07/2012 23:26

    Ihania kuvia! Suloinen tyttönen :)

    Vastaa
  • 2. Kaisa  |  26/07/2012 19:15

    Ihania räpsyjä! Ei muuten ole paljon parempaa tunnetta kuin tuo kotiin palaamisen euforia. Ylittää ehkä jopa juhlien jälkeisen sukkahousujen poistovetonautinnon.

    Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

Is it wrong to fiercely fall in love with a winter jacket? 🙊😍 Sorry I've been quite absent lately. Mostly because it's so damn gloomy here in Finland that I just haven't felt like snapping pictures. In our hometown we saw 12 minutes' worth of sunshine during the entire month of November. Yes, 12 minutes!!! 😩 Quite depressing, right? Oh how I miss summer... But the amazingly sweet and talented @pics_missmaya tagged me to show #onefromthecuttingroomfloor :: The rearranging project in our upper floor rooms is slowly progressing. This pic's from last week, when we were assembling shelves and hanging prints to the new bunk bed corner. Still some decorating to do, but all the main elements are on their places now :) This is a minimum budget project so we haven't bought anything fancy & expensive, but the kids love their new sleeping nook. "Wow mom it's beautiful! Thank you!" ❤️❤️ The best kind of Saturday night 👌 And after the kids' bedtime it's time for some wine, yummies and Netflix 😁 Aaand on Sunday mornings it's my turn to sleep in. Perfect. Redecorating.
stats for wordpress

%d bloggers like this: