Oli ja meni

06/08/2012 at 21:23 1 kommentti

…se (sateista huolimatta) ihana kesäloma siis. Ja blogihiljaisuuskin on ollut melkolailla täydellinen, vaikka vähän muuta lupailinkin. Ups. No, Instagramiin olen kyllä näppäillyt kuvia lomankin aikana!

Ensimmäinen uuvuttava työ- ja päiväkotiviikko on jo takana. Pikkuneitihän aloitti alkuvuodesta hätäratkaisuna perustetussa päiväkotiryhmässä (meilläpäin on huutava pula päiväkotipaikoista), ja nyt tuo ylimääräinen ryhmä lopetettiin ja sen lapset sulautettiin saman päiväkodin ”virallisiin” ryhmiin. Eli nyt on sitten kokonaan uudet hoitajat ja oikeastaan kaveritkin, kun vanhoista tutuista kavereista samaan ryhmään sattui vain kaksi. Tämä harmitti ja huoletti kovasti ennakkoon, meidän hitaasti lämpenevä neiti kun alkoi vasta useamman kuukauden jälkeen kunnolla ”kotiutua” päiväkotiin ja olla siellä oma vilkas ja iloinen itsensä. Hirmu hyvin on nyt kuitenkin lähtenyt menemään kaikista muutoksista huolimatta :) Onneksi suurin osa muista lapsista on ollut vielä lomilla, niin on ollut alkuun rauhallinen pehmeä lasku.

Tässä pikkuhiljaa palaillaan arkeen ja yritän elvyttää bloginkin taas elävien kirjoihin! :D

Ps. Facebookin puolella lupailin jo jokin aika sitten blogiin kuvia meidän terassinlaajennusprojektista. Jepjep. Tulee, kunhan joskus hamassa tulevaisuudessa saadaan loputkin rempparojut raivattua pois pihalta… Ei siellä onneksi enää paljon ole, joten ehkä on pientä toivoa päästä räpsimään valmiista terassista muutama kuva ennen lumien tuloa ;)

It’s time to say goodbye to the summer and get back to work *sigh*

About these ads

Entry filed under: This and That. Tags: .

Käy Muumilaaksoon Terassiprojekti

1 kommentti Add your own

  • 1. Anski  |  07/08/2012 15:20

    Voi mitä ihania kesäkuvia <3

    Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

My little girl turns 5 today ❤️ Happy Birthday Neela, I am so proud of you every single day, and I'm so grateful to be your mom ❤️ Next week Neela turns 5! That wide grin on her face indicates that she's very, very happy with the Birthday presents she got today 💛 Well, a pink bike and an Elsa dress - what else could a little girl wish for? 😄 These leggings 😍 Another (exceptionally tidy 😁) corner of the "new" kids room.
stats for wordpress

%d bloggers like this: