Lastenhuoneen leppoisa lauantai

16/09/2012 at 21:19 19 kommenttia

Eilen aamupäivällä pikkuneidin kanssa puuhaillessani räpsin samalla ”muutaman” kuvan neitokaisen huoneesta. Edellisen kerran postasin huoneesta viime syksynä, ja sen jälkeen on liitutaulumaalailun lisäksi on tapahtunut muutamia muitakin pikkumuutoksia. Kuten pinnasängyn vaihtuminen isojen tyttöjen sänkyyn.

Sänkyvalintaa pohdittaessa arvottiin pitkään kotimaisen Sievän jatkettavan Jatkopuu-sängyn ja saman sarjan täyspitkän Unipuu-sängyn välillä, ja päädyttiin lopulta tuohon Unipuuhun. Valinnassa vaakakupissa painoi eniten se seikka, että pikkuneidin nukutussessiot kestävät helposti tunnin tai pitempäänkin, joten on mukavaa, että aikuinenkin mahtuu makoilemaan sängyssä koivet suorina. Unipuun saa myös tarvittaessa myöhemmin täydennettyä kivan näköiseksi kerrossängyksi. Finlaysonin harmaa Elefantti-pussilakanasetti löytyi sopivasti Anttilan -40% alesta. Meillä kun ei harrasteta päiväpeittoja (eikä lakanoiden silittämistä, niin kuin kuvista näkyy ;)), niin pussilakanatkin ovat näkyvä sisustuselementti.

Pikkuneidin huone ei ole iso, vain kymmenisen neliötä, joten uusi sänky lohkaisee siitä aika merkittävän osan, mutta kyllä leikeillekin jää vielä lattiapinta-alaa. Lisää tilaa (ja pitkä työpöytä piirtelyä yms. varten) on viereisessä työhuoneessa. Suurin osa leluista on kyllä yleensä leviteltynä ympäri alakertaa, lähinnä olohuoneeseen…

Seinälle sängyn taakse hommasin ihan äskettäin Ingela P Arrheniuksen kuvittaman sirkus-aiheisen julisteen. Aika suloinen, ja pikkuneiti on innoissaan leijonasta ja norsusta :) Alemmalla tauluhyllyllä olevan Mörkö-printin neiti valitsi itse kesällä Muumimaailman kaupasta. Niin, ja Mörkö-pehmolelu on rakkain unikaveri. Muumien Mörkö-jaksoja neiti ei silti uskalla dvd:ltä katsoa :P

Huoneen seuraava muutoskohde on todennäköisesti matto, sitten joskus. Kunhan hinnaltaan ja ulkonäöltään sopiva osuu vastaan. Jotain selkeää, raikasta ja helppohoitoista, varmaankin mustavalkoista. Tuo luonnonvaalea pörrömatto on ollut meillä jo vuosia milloin missäkin tilassa, enkä tykkää miten se kerää ihan mahdottomat määrät kissankarvaa. Lastenhuoneessa se on siksikin epäkäytännöllinen, ettei sen päälle saa kunnolla leviltetyä leikkejä, esimerkiksi junaradan rakentamista varten matto pitää siirtää pois.

ps. Pikkuneiti 2,5 vee oppi vasta viikko sitten pissaamaan pottaan, ja on nyt saanut välillä oleskella kotona pikkuhousut jalassa (”Ei vaippaa, pikkajit!”). On asiasta niin ihastuksissaan, että heti silmän välttäessä riipii kaikki muut vaatteet päältään. Että pikkarit saavat varmasti osakseen kaiken ansaitsemansa huomion :D

This is my daughter’s (2,5 years) room. About one year ago it looked like this. Nothing’s changed very dramatically, just some little updates here and there :)

About these ads

Entry filed under: Home Sweet Home, Kids. Tags: .

Harmitusta, uupumusta ja ilonaiheita Ei mitään ja kaikenlaista

19 kommenttia Add your own

 • 1. Squatty  |  16/09/2012 22:05

  Pikkuneidin huone on kooltaan melkein tuplasti suurempi kuin minun huoneeni aikoinaan, eli neiti voi olla oikein tyytyväinen ;) (ja minähän en siis ole suinkaan katkera…) Ja muutenkin oikein kivan näköinen ja värikäs huone. Enkä bongannut kuin yhden hello kittyn, olen vähän yllättynyt ;)

  Vastaa
  • 2. Laurana  |  17/09/2012 20:23

   Squatty: Minulla ei koskaan ollut minkäänlaista omaa huonetta, joten siinä mielessä 2-vuotiaan oma huone tuntuu kyllä aikamoiselta ylellisyydeltä :D

   Vastaa
 • 3. sanna matilda  |  18/09/2012 13:14

  Ihana huone on! Ennen tekstin lukemista tihrustin kuvia, että näenkö nyt aivan oikein, harmaata Elefanttia!?! Ja kyllä, taitaa olla joku Anttilan oma spessu-erä? Meillä on keltaiset tyynyliinat ja keltaista kangasta odottamassa tilkkupäiväpeitto-projektia. Vielä ei ole päiväpeittoa siis meilläkään.

  Kuvasin muuten minäkin meitin lastenhuonetta viikonloppuna, postaustarkoituksissa! :)

  Vastaa
 • 4. sanna matilda  |  18/09/2012 13:19

  Niin ja piti vielä sanomani, että pottailu on aikas epätoivoista meidän 1v9kk kaksikollakin, hyvä jos kouluikään mennessä päästään vaipoista! Potalla käydään kääntymässä xylitol-pastillin toivossa, eipä juuri muuta. Tytöllä olis kyllä hyvät edellytykset, kun panttaa pissaansa välillä jopa 5 tuntia (sitten onkin vaippa kerrasta ihan läpimärkä…), mutta pottaan ei halua tehdä. Kerran koko yön pantattu pissa sitten tuli pottaan, mutta tyttöpä säikähti sitä roiskuvaa suihkua niin, että nousi salamana ylös! :D

  Vastaa
 • 5. Laurana  |  19/09/2012 20:57

  Sanna matilda: Saattaa tosiaan olla jokin Anttilan ja Kodin Ykkösen erikoisjuttu tuo harmaa Elefantti, en ainakaan ole muualla siihen törmännyt. Jei, mielenkiinnolla odottelen tuoretta postausta teidän lastenhuoneesta!

  Ja hei eihän teillä ole mitään hätää pottailun kanssa. Meidän neiti tosiaan sai ihan ensimmäistä kertaa jotain aikaiseksi pottaan vasta alle kaksi viikkoa sitten, ja ikää on muutamaa päivää vaille 2,5 vee… Tuon ekan onnistumisen myötä homma on nyt sitten lähtenyt edistymään mukavaa vauhtia. Neiti on riemuissaan uudesta taidostaan :)

  Vastaa
 • 6. Nimetön  |  20/09/2012 0:11

  Tuo on niin ihana tuo iso vaaleanpunainen pupu. Luin että olet ostanut sen Japanista? Mistä sieltä tarkemmin? Mulla on yksi tuttu kun käy Japanissa silloin tällöin..Saakohan noita mistään verkkokaupastakaan? Kiva huone! M

  Vastaa
  • 7. Laurana  |  20/09/2012 20:35

   Pupusen ostin Tokiosta Tokyu Handsista. Meidän Japanin reissusta on tosin jo useampi vuosi, joten en tiedä onko samanlaisia enää saatavilla. Toivottavasti löytyy!

   Vastaa
 • 8. Nimetön  |  29/09/2012 22:46

  nukutatte 2,5 vuotiasta lasta? ja yli tunnin? Suosittelen lopettamaan moisen… pari iltaa ja lapsi nukahtaa itekseen hetkessä. Parempi kaikille.

  Vastaa
  • 9. Laurana  |  04/10/2012 21:01

   Nimetön: Kyllä, nukutamme 2,5-vuotiasta lasta. Ja kyllä, siihen menee joskus yli tuntikin. Minusta 2,5-vuotias on vielä tosi pieni. Ja koska tämä meidän pieni vielä kaipaa nukahtaakseen läheisyyttä ja silittelyjä äidiltä tai isältä, emme ole halunneet jättää häntä yksin huoneeseensa itkemään. Pikkuneiti ehtii kyllä oppia nukahtamaan itsekseenkin, sitten kun tuntuu luontevasti olevan sen aika.

   Vastaa
 • 10. Piia  |  16/01/2013 23:15

  Onpa ihana lastenhuone. Sattui silmään, kun meillä on ihan sama kirkas keltainen seinä poikien huoneessa ja juuri sain tuon saman Sirkus julisteen seinälle :D Hauska sattuma!

  Vastaa
 • […] -1-  Deco peques -2- Life thru a lens -3- banebakken -4- hus & […]

  Vastaa
 • […] LASTENHUONEEN LEPPOISA LAUANTAI Life Through a Lens […]

  Vastaa
 • […] Life Thru A Lens -1- (flere billeder fra værelset med tremmesengen) -2- (Flere billeder fra værelset med […]

  Vastaa
 • […] Playroom swing via funathomewithkids Nursery via planetedecor Burst of orange via apartmenttherapy Bright yellow wall via lifethrualens Wall illustration by Beatrice Alemagna via thetopsyturvybook Twinkle […]

  Vastaa
 • […] että olen postannut blogiin meidän tytön huoneesta sekä viime syksynä että sitä edellisenä. Eli nyt taitaisi sitten olla sopiva aika taas kurkata huoneeseen, jossa […]

  Vastaa
 • 19. tara  |  03/03/2015 23:40

  Hei. Aivan ihana lastenhuone. Miten olette tehneet liitutaulun tai lähinnä taulun reunan?

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

Relax, take it easy. The future of rock 'n' roll? 🙈😂😎 #papu #papudesign #papustories #papugoescamping My little girl turns 5 today ❤️ Happy Birthday Neela, I am so proud of you every single day, and I'm so grateful to be your mom ❤️ Next week Neela turns 5! That wide grin on her face indicates that she's very, very happy with the Birthday presents she got today 💛 Well, a pink bike and an Elsa dress - what else could a little girl wish for? 😄
stats for wordpress

%d bloggers like this: