Ei mitään ja kaikenlaista

07/10/2012 at 19:43 5 kommenttia

Blogissa on ollut hiljaista. On vaan tuntunut, että mistäpä minä tänne kirjoittaisin, kun ei olla viime aikoina puuhailtu mitään erityistä eikä sisustusrintamallekaan kuulu olennaista uutta. Tänään kuitenkin rupesin muokkailemaan kuvia Project Life- albumia varten ja tajusin, että onhan tässä oikeastaan tapahtunut kaikenlaista. Ei mitään suurta ja mullistavaa, vaan pieniä arjen helmiä. Ollaan leikitty, puistoiltu ja askarreltu. Juhlittu 10-vuotiskihlajaisia (naimisiin ei olla vielä ”ehditty”, joten juhlistetaan sitten kihlautumisen vuosipäiviä :P) ja allekirjoittaneen synttäreitä. Käyty tenavavoikassa, lasten liikuntatapahtumassa ja konsertissa. ”Kotiuduttu” hienosti päiväkotiin ja intoiltu uusista kavereista. Tehty töitä kiireiseen tahtiin. Maisteltu oman pihan ensimmäiset omput. Naurettu ja itketty, oltu väsyneitä, oltu hurjan onnellisia. Shoppailtu. Herkuteltu. Opittu uutta. Sisustettukin vähän. Että eipä ole tarvinnut peukaloita pyöritellä, vaikka ei muka mitään bloggaamisen arvoista ole tapahtunutkaan ;D

Eikö muuten ole aika katu-uskottava mustelma tuossa alimmassa kuvassa? Pikkuneiti sukelsi tyylikkäästi sohvalta naama edellä sohvapöydän reunaan…

Ps. Project Life- albumini tilanteesta kiinnostuneille voin tunnustaa, että edellinen valmis viikkoaukeama taitaa olla jostain huhti- tai toukokuulta… Olen kuitenkin niin itsepäinen, etten taatusti suostu luovuttamaan! Kuvat ovat kyllä aika pitkälti paikoillaan, samoin kuin post-it-lappusilla koostetut sisältörungot, mutta muuten työsarkaa riittää. Vakaana aikomuksena on silti saada tämäkin vuosi kokonaisuudessaan kansien väliin talteen.

About these ads

Entry filed under: Home Sweet Home, Kids, This and That. Tags: .

Lastenhuoneen leppoisa lauantai Voihan räkä

5 kommenttia Add your own

 • 1. tutteli  |  07/10/2012 21:55

  Tsemppiä PL:n kanssa! Minulla on vieläkin vuoden 2010 PL kesken. Tammi- ja helmikuu ovat valmiita, maalis- ja huhtikuun kuvat tulostettu, odottaen leikkaa – liimaa vaihetta. Vakaa aikomus on se joku päivä saada tehtyä. Tosin tarinoinnit taitaa jäädä aika lyhyiksi..

  Vastaa
  • 2. Laurana  |  13/10/2012 14:46

   Tutteli: Tsempitykset sullekin, toivottavasti saadaan kumpikin albumit kasattua! :)

   Vastaa
 • 3. Pamela in Finland  |  08/10/2012 10:27

  Ihana kuulla sinusta taas, oli jo ikävä.

  Vastaa
  • 4. Laurana  |  13/10/2012 14:49

   Pamela: Kiitos, kommentistasi tuli hyvä mieli <3

   Vastaa
 • 5. Birgit Paavola  |  17/10/2012 19:45

  Löysin sun blogin, kivalta näyttää koti! Mun blogikaupassa on arvonta, käypäs kurkistamassa!

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

The tree is up and decorated! 🌲 Is it wrong to fiercely fall in love with a winter jacket? 🙊😍 Sorry I've been quite absent lately. Mostly because it's so damn gloomy here in Finland that I just haven't felt like snapping pictures. In our hometown we saw 12 minutes' worth of sunshine during the entire month of November. Yes, 12 minutes!!! 😩 Quite depressing, right? Oh how I miss summer... But the amazingly sweet and talented @pics_missmaya tagged me to show #onefromthecuttingroomfloor :: The rearranging project in our upper floor rooms is slowly progressing. This pic's from last week, when we were assembling shelves and hanging prints to the new bunk bed corner. Still some decorating to do, but all the main elements are on their places now :) This is a minimum budget project so we haven't bought anything fancy & expensive, but the kids love their new sleeping nook. "Wow mom it's beautiful! Thank you!" ❤️❤️ The best kind of Saturday night 👌 And after the kids' bedtime it's time for some wine, yummies and Netflix 😁 Aaand on Sunday mornings it's my turn to sleep in. Perfect.
stats for wordpress

%d bloggers like this: