Luksusta on…

27/10/2012 at 19:37 12 kommenttia

Kiireetön, aurinkoinen lauantai. Olisi pitänyt tarttua pyykkisavottaan, mutta kummasti kameran kanssa leikkiminen alkoikin tuntua ylivoimaisen houkuttelevalta ;) Koska viime aikoina blogissa on ollut aika vähän sisustusaiheisia postauksia (tai no, köh, ylipäätään minkäänlaisia postauksia), päätin viskata läjän kuvia tänne teidänkin riesaksi. Sekalaisia räpsyjä ympäri asuntoa. Parissa kuvassa on myös vähän lähemmässä tarkastelussa kissojen raapimispuu, joka yleensä tulee rajattua pois kuvista. Olisihan olohuone kivempi ilman tuota viritelmää, mutta koska kissat ovat perheenjäseniä niin toki niillä täytyy olla oma paikka raapimiseen ja kiipeilyyn. Sitäpaitsi tuo on kuitenkin kiipeilypuuksi harvinaisen siedettävän näköinen vaneritasoineen ja harmaine huopapäällysteineen. Ja on myös laadukas, reilun viiden vuoden käytönkään jälkeen ei löydy mitään moittimisen aihetta.

Kokonainen päivä harvinaista omaa aikaa. Kun vaan oppisi olemaan lataamatta liikaa odotuksia näihin omiin hetkiin. Ajattelen aina etukäteen, että päivän aikana ehtii tehdä yhtä sun toista, että en lähde mihinkään vaan otan rennosti kotona ja ikään kuin ohimennen siinä sivussa kokoan Project Life -albumin ajan tasalle, puunaan kodin kuntoon, hoidan viikon pyykit, päivitän blogia, teen jotain lempiruokaa, järkkäilen keittiön kaappeja… Aina sitten käy niin, että illansuussa meinaa iskeä ahdistus kun tajuan etten olekaan saanut koko päivänä juuri mitään aikaiseksi. Ja oikeastaan on jo aika kova ikävä sitä pientä tyttöä. Ja sen isiä.

Hentoiset potkut masussa. Siellä se pieni kasvaa <3 Välillä hirvittää, että miten ihmeessä selvitään kahdesta lapsesta, kun vauva-aika tuntui välillä niin hankalalta jo yhdenkin kanssa. Mutta turhapa sitä etukäteen on murehtia, eiköhän se lähde sujumaan, päivä kerrallaan :)

Uusi telkkari. Noniin, mennään lopuksi vielä materialistiselle linjalle :D Hitsin Stockmann, kun tällä kertaa ulotti hullut päivänsä verkkokauppaan asti, kotisohvalta on ihan liian helppoa sortua. Mies on jo useamman vuoden haaveillut uuden telkkarin ostosta, ja nyt kun sattui sopiva tarjous kohdalle niin tuli sitten tehtyä pienoinen ”heräteostos”. Mulle olisi kyllä välttänyt vähemmänkin kuin 46 tuumaa, mutta miehelle piti ehdottomasti olla vähintään tuon kokoinen… No, mikäs siinä, kun on noin siro ja valkoinen. Meidän olohuone on sen mallinen, että ainoa järkevä paikka telkkarille on portaiden vieressä, niin että telkkarin takaosaa näkyy kaiteiden raoista. Siinäkin mielessä valkoinen on hyvä väri, ei hyppää niin pahasti silmille.

Noniin, jospa lopettaisin tämän random-jorinoinnin tähän ja menisin lopultakin laittamaan sen pyykkikoneen pyörimään. Ja sen jälkeen voisin palkita itseni ”drinkillä” (greippilimpparin sekaan tujaukset sitruuna- ja limemehua ja jäitä, nam!) ja kirjoitella hetken Project Life -tekstejä. Mitäs luksusta teidän viikonloppuun kuuluu? :)

A little bit of luxury on my weekend: no hustle, lots of me-time, baby kicking gently in my belly… Oh, and a new television. How’s your weekend? :)

About these ads

Entry filed under: Fluffy Friends, Home Sweet Home, This and That. Tags: .

Valepukki Päivittäisiä puheenaiheita

12 kommenttia Add your own

 • 1. Nimetön  |  27/10/2012 21:05

  Kivan näköistä! Pakko kysyä, että mistä nuo eläin ”maatuskat” on?

  Vastaa
  • 2. Laurana  |  27/10/2012 21:12

   Maatuskat tilasin Konglomeratista (www.konglomerat.fi), siellä on noita myynnissä useita erilaisia settejä.

   Vastaa
 • 3. Omppu  |  28/10/2012 15:45

  Heippa, löysin vasta ja blogiisi ja hyvä kun löysin :) Ihania juttuja. Mistä teidän olkkarin matto on muuten ostettu? Meille on etsingossa uusi, ja tuo teidän on toooosi kivan näköinen. Niin ja onnellista odotusta, ne pienet potkut on ihania <3

  Vastaa
  • 4. Laurana  |  30/10/2012 19:18

   Kiitos, kiva kun löysit tiesi tänne :) Olkkarin matto on Iskun Saaga-villamatto, ja ollaan tykätty siitä tosi paljon! Niitä ei harmi kyllä taida olla enää saatavilla, ymmärtääkseni kyseinen matto oli poistumassa valikoimista reilu vuosi sitten kun napattiin yksi viimeisistä kappaleista alehintaan. Onnea mieleisen maton metsästykseen!

   Vastaa
 • 5. Djanefonda  |  30/10/2012 22:57

  Lovelovelovelovelove your home!!!!

  Vastaa
 • 7. Kootut teokset  |  01/11/2012 9:37

  Mun mielestä tuo teidän kissojen raapimapuu on harvinaisen hieno ja sopii hyvin sisustukseen. Ja juu. Myös täällä ihastuttiin eläinmaatuskiin… :)

  Vastaa
  • 8. Laurana  |  15/11/2012 20:46

   Jep, ei se raapimapuuksi ole ollenkaan hullumman näköinen viritelmä :D

   Vastaa
 • 9. Kaisa  |  02/11/2012 15:33

  Voi vitsi, kun on hienoja kuvia! Mielenkiintoinen kavalkadi. Mukavat viikonvaihteet, toivottavasti vaihtuisi auringoksi tämä vesisade.

  Vastaa
  • 10. Laurana  |  15/11/2012 20:49

   Kiitti Kaisa :) Kommenttiin vastaaminen on ”hiukkasen” venähtänyt, mutta mukavaa loppuviikkoa sinne suuntaan!

   Vastaa
 • 11. Nimetön  |  23/11/2012 17:23

  Ai että! Käyn täällä säännöllisin väliajoin ihastelemassa, niin on ihanan näköistä :-) Mistä tuo upea kuu-ukko juliste mahtaa olla peräisin? Anni

  Vastaa

Ilahduta kommentilla / Post a comment :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Laurana

LauranaGraafinen suunnittelija, pienen tytön ja vielä pienemmän pojan äiti.

Rakastaa värejä, kuvien räpsimistä & muistojen tallentamista, sisustamista, haaveilua, matkustelua, kesää sekä kaikenlaista inspiroivaa, kaunista ja söpöä.
Finland

Ota yhteyttä / contact me:
laurana@lifethrualens.net

Facebook
Bloglovin
Blogilista
RSS syöte / RSS feed
Pinterest
Instagram

Categories


Home Sweet Home
Kids
Project Life and Scrapbooking
Fluffy Friends
This and That

Most popular posts today

My latest Instagram photos

The future of rock 'n' roll? 🙈😂😎 #papu #papudesign #papustories #papugoescamping My little girl turns 5 today ❤️ Happy Birthday Neela, I am so proud of you every single day, and I'm so grateful to be your mom ❤️ Next week Neela turns 5! That wide grin on her face indicates that she's very, very happy with the Birthday presents she got today 💛 Well, a pink bike and an Elsa dress - what else could a little girl wish for? 😄 These leggings 😍
stats for wordpress

%d bloggers like this: